Eveniment

Un bărbat din Telciu și-a bătut soția și cumnata. Femeile au ajuns la spital

Un bărbat de 34 de ani din Telciu și-a bătut ieri noapte soția, dar și cumnata, ambele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați de către o femeie din Runcu Salvei cu privire la producerea unui scandal intrafamilial, la domiciliul acesteia”, spun cei de la IPJ BN.

Polițiștii au stabilit, la fața locului, faptul că un bărbat de 34 de ani din Telciu și-a agresat fizic soția, lovind-o și pe sora acesteia.

În urma agresiunii, cele două femei au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cadrul intervenției și a celor stabilite împreună cu persoanele vătămate, polițiștii au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 34 de ani din Telciu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal„, mai spune sursa citată.