Politica

Liderul AUR George Simion despre Ștefoi și Cioancă: Preferințele noastre sunt către alt gen de candidat

Invitat la Radio Someș, liderul AUR George Simion a vorbit și despre candidații autoproclamați din Bistrița, Gabi Ștefoi și Nicu Cioancă. Acesta a spus despre cei doi că nu sunt în cărți pentru alegerile din 2024. Mai mult, Simion a precizat că nu s-a întâlnit cu cei doi când au fost la București, iar biroul liderului era gol când s-au pozat în el, informează bistriteanul.ro

Liderul AUR George Simion a vorbit la Radio Someș despre posibilii candidați la alegerile din 2024 în Bistrița-Năsăud. Întrebat dacă Gabi Ștefoi mai e membru al AUR, Simion a precizat:

„Cred că nu știe nici dumnealui. A venit, a plecat, a venit, a plecat, nu prea știu, nu îmi dau seama. Trebuie să vedem statutul domnului Ștefoi”.

Întrebat dacă s-a întâlnit față în față cu Gabi Ștefoi și dacă este candidatul partidului la alegerile locale, liderul AUR a spus:

„De vreo două ori, aici în Bistrița. Voia să candideze la Primăria municipiului Bistrița. Preferințele noastre sunt către alt gen de candidat, pentru municipiul Bistrița, cu care voi veni în fața românilor în luna martie. Avem o variantă, cu siguranță”.

În discuție a ajuns și Nicu Cioancă, despre care Simion spune că s-a pozat în biroul său gol din București:

„Am văzut că s-a pozat în birou. Eu nu eram acolo. Nu era nimeni acolo, a intrat s-a pozat în biroul gol. Probabil și biroul reprezintă o chestiune, un trofeu”.

În aceeași situație ar fi și Gabi Ștefoi, care, de asemenea, s-a pozat în biroul gol al liderului AUR. Fotografiile cu cei doi au ajuns ulterior în presă, cei doi fiind prezentați ca „posibili candidați” ai AUR la alegerile locale din acest an.