Eveniment

Un bărbat din Cepari și-a bătut concubina în plină stradă

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a bătut concubina, cu care locuia în Cepari. Femeia a încercat să se refugieze la niște cunoștințe din localitate, însă bărbatul a prins-o pe drum și a lovit-o. În urma rănilor, femeia a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit bistriteanul.ro

Incidentul s-a produs în localitatea Cepari, unde locuiau cei doi. Spre miezul nopții, cei doi au început să se certe, pe fondul consumului de alcool. Femeia de 46 de ani a încercat să se refugieze la niște cunoștințe din localitate, însă bărbatul a urmărit-o și a bătut-o.

„În timp ce se deplasa spre locuința unor cunoștințe din localitate, aceasta ar fi fost agresată fizic de concubin. În cursul dimineții de 7 decembrie, în urma unui apel la 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanții IPJ BN, într-un comunicat de presă.

Împotriva bărbatului de 34 de ani din Cepari polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție. De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru violență în familie.