Politica

SONDAJ. Nicolae Moldovan conduce detaşat la intenţia de vot a beclenarilor

“Ca de obicei, la startul fiecărei campanii electorale se face un sondaj de opinie. De această dată, cunoscuta casă de sondare a opiniei publice INSCOP a măsurat comportamentul electoral și intenția de vot a beclenarilor. Le mulțumesc locuitorilor orașului Beclean care în proporții covârșitoare și-au confirmat încrederea în Nicolae Moldovan ca și primar și în PSD ca intenție de vot pentru Consiliul Local Beclean (conform datelor din diagrama afișată)”, a transmis primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan.

“Există (cum a fost de altfel la orice scrutin electoral) și un procent dintre beclenarii intervievați ce încă nu sunt hotărâți sau declară că nu vor vota pe 9 iunie pentru Consiliul Local.
Acestora vreau să mă adresez acum:

Mergeți la secția de votare! Exprimați-vă opțiunea!

Ne dorim ca eu și echipa consilierilor locali PSD să vă putem convinge că e important să ieșiți să vă exprimați votul. M-aș bucura să o faceți alegându-ne!
Primarul are nevoie de o majoritate stabilă în legislativul local (Consiliul Local) astfel încât proiectele lui administrative să aibă susținerea necesară implementării lor.
Dacă munca noastră de până acum a adus un plus în viața Dumneavoastră, acordați-ne încrederea!
Totuși, indiferent de alegerea Dumneavoastră, exprimați-vă opțiunea! E dreptul Dumneavoastră să alegeți!”, a transmis Nicolae Moldovan.

Exit mobile version