Eveniment

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincție acordată de Patriarhia Română

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincție acordată de Patriarhia Română. Distincția a fost acordată în a doua zi de Paște, la evenimentul de resfințire a bisericii din lemn din curtea Complexului Muzeal.

În a doua zi de Paște, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincție acordată de Patriarhia Română. S-a întâmplat în cadrul evenimentului de resfințire a bisericii din lemn din curtea Complexului Muzeal.

„Dedic „Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincție acordată de Patriarhia Română și primită azi într-un cadru feeric, oamenilor și enoriașilor bisericii ortodoxe, pe care o voi sprijini, atâta cât timp voi fi pe acest pământ! Mă onorează această distincție, dar ea aparține cetățenilor acestui județ, cărora le mulțumesc pentru sprijin și încredere”, a declarat Radu Moldovan, citat de bistriteanul.ro.

Exit mobile version