Eveniment

Mircea Bravo implicat într-un accident auto în Bihor. A intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în Beiuș, județul Bihor. În timp ce se afla în localitatea Roșia, județul Bihor, el ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, informează IPJ Bihor. În urma impactului, soţia sa însărcinată a fost uşor rănită, suferind leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Mircea Bravo a fost cel care a anunțat poliția, în urma accidentului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

„Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş s-a constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis Poliția Bihor.

Testele ulterioare, atât pentru alcool cât și pentru droguri, au dat rezultate negative pentru Mircea Bravo. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se bănuiește că vloggerul ar fi ațipit în timp ce se afla la volan.

Vloggerul și-a anunțat urmăritorii, pe pagina de Facebook, că a fost un accident ușor și toată lumea este bine: