In vizor

Mașina și muncitorii Primăriei Bistrița, în curtea consilierului local Cristian Munthiu (PNL)! Îl ajutau să-și mute catrafusele

Agitație mare astăzi într-o curte de pe strada George Enescu. 7 (șapte!) muncitori încărcau mai multe lucruri într-o autoutilitară aparținând și ea Primăriei Bistrița. Nu era vorba despre o lucrare de utilitate publică, ci de un favor făcut consilierului local Cristian Munthiu, care era ajutat să se mute tocmai de angajații Primăriei Bistrița, informează bistriteanul.ro.

7 muncitori cu o autoutilitară a Primăriei Bistrița au putut fi văzuți astăzi, la orele prânzului, într-o curte pe strada George Enescu, în timp ce încărcau bunuri.

Casa de unde debarasau muncitorii a fost închiriată, în ultimul an, de consilierul local Cristian Munthiu (PNL). Se pare că muncitorii Primăriei Bistrița îl ajutau pe acesta să se mute, mai exact să-și transporte cu autoutilitara cuștile câinilor.

Mai multe imagini surprinse de persoane care se aflau în zonă îi arată pe muncitori cum încarcă componentele cuștilor pentru câini, în autoutilitară.

„Nu ne convine, clar! Nu-mi convine ca din taxele și impozitele mele cineva să-și ducă problemele și bunurile personale cu mașini din primărie, care sunt destinate pentru altceva, nu pentru astfel de transport”, ne-a declarat, revoltat, un bistrițean.