In vizor

Consilierii PSD au lipsit de la votarea bugetului Bistriței. Turc: „Scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD”

Consiliul Local al municipiului Bistrița a votat bugetul orașului pentru anul în curs. De la ședința extraordinară au lipsit consilierii PSD, primarul Ioan Turc precizând că scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD pentru dezvoltarea orașului.

Într-o ședință extraordinară, Consiliul Local a votat ieri bugetul municipiului, care a fost în dezbatere publică până acum. De la ședință au lipsit toți consilierii PSD, exprimându-și votul doar consilierii PNL, USR, UDMR și PMP.

La finalul ședinței, primarul Ioan Turc a ținut să le transmită un mesaj consilierilor PSD care au absentat, susținând că scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD pentru dezvoltarea orașului.

„Țin să remarc faptul că în partea stângă avem niște scaune goale, ale consilierilor locali ai PSD. Aceste scaune goale exprimă într-un mod neechivoc foarte limpede nivelul de interes pe care PSD îl are față de dezvoltarea acestui oraș. Același interes l-au avut și când l-au administrat, același interes îl au și acum când se află în opoziție. Este nivelul de interes pe care-l vor avea și în anii viitori. Scaune goale, zero interes”, a precizat Ioan Turc, citat de bistriteanul.ro.