Politica

Locale2024 – Feldru – Grigore Țiolan (PNL) se pregătește pentru încă un mandat! Se bate cu constructorul Ioan Opriș (PSD)

Grigore Țiolan vrea să mai conducă comuna Feldru pentru încă patru ani. Acesta se pregătește să candideze tot pe listele PNL și se va „bate” cu constructorul Ioan Opriș, care va candida pe listele PSD.

PNL merge pe mâna primarului în exercițiu Grigore Țiolan în comuna Feldru. Acesta este la al treilea mandat și se pregătește din nou pentru alegerile locale din iunie.

Are de partea sa 8 consilieri din 15, iar la ultimele alegeri din 2020 a fost votat de 48,8% dintre cetățenii cu drept de vot. Printre proiectele pe care vrea să le ducă la bun sfârșit se numără canalizarea în localitatea Nepos, modernizarea drumurilor agricole, o grădiniță nouă la Nepos sau o școală nouă în Feldru.

Acesta este la primul mandat de consilier local și spune că deja și-a făcut planurile pentru comuna Feldru.

„Planurile noastre sunt foarte multe, de la cele mai mici cu spații de joacă și terenuri de fotbal, până la chestii mai serioase. Sunt drumuri agricole ce trebuie făcute, trotuare ce trebuie amenajate, o sală de nunți care trebuie pusă la rând. Ar trebui o mașină de transport lemne la populație. Sunt foarte multe de făcut. Centrul comunei e dezastru, trebuie să schimbăm fața centrului. Ar fi nevoie și de un centru de zi pentru bătrâni și un azil de bătrâni”, a precizat Ioan Opriș, citat de bistriteanul.ro.

AUR încă nu are un candidat la Primăria Feldru.