Eveniment

În Ajun de Crăciun, un bărbat și-a lovit cumnatul intenționat cu mașina. Acesta a fugit de la fața locului

Un bărbat din Beclean, în urma unui conflict, și-a lovit intenționat cu mașina cumnatul, apoi a fugit de la fața locului. Polițiștii i-au dat de urmă și au constatat că acesta băuse înainte de a se urca la volan, potrivit bistriteanul.ro

Incident cel puțin ciudat astăzi pe o stradă din Bistrița. Un bărbat din Beclean și-a lovit intenționat cu mașina cumnatul. Ulterior, acesta a fugit de la fața locului. A fost depistat de către polițiști la scurt timp, pe DN17.

„În urma primelor investigații efectuate de polițiștii a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistrița, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenționat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului”, informează IPJ BN.

Polițiștii au constatat că bărbatul băuse și alcool înainte de a se urca la volan, alcooltestul indicând 0,41 mg/l alcool pur în aerul expira.

„Cu privire la cele constatate de către polițiști a fost sesizat Prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind în acest caz emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului”, mai spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.