Politica

Gabriel Lazany și-a depus candidatura pentru Primăria Bistrița. Lista PSD pentru Consiliul Local

Candidatul PSD Gabriel Lazany și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Bistrița. Din echipa sa fac parte medici, asistenți medicali, avocați sau antreprenori.

Gabriel Lazany, managerul Spitalui Clinic Județean de Urgență Bistrița și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Bistrița. Acesta este susținut de PSD, iar astăzi, a depus lista pentru Consiliul Local și formațiunea politică.

Primii de pe lista PSD, care și au șanse să ajungă în Consiliul Local al municipiului Bistrița sunt: avocata Stere Florentina Ștefania, care a fost consilier local până în 2022, când a renunțat și la fotoliul de consilier local și la partidul pe listele căruia a candidat în 2020: PMP.

Pe listă îl mai regăsim pe asistentul medical Darius Ilieșiu, antreprenorul Adrian Vaida, chirurgul plastic Mihaela Albu sau directorul de resurse umane al TeraPlast Daniel Adumitrăchioaiei. Printre primii 10 de pe listă îl mai regăsim pe notarul public Alexandru Bria, care deja are câteva mandate în Consiliul Local, chirurgul Radu Elisei, aflat la primul mandat, dar și alte nume noi: Simona Găluț, șef grupă economic și Andrei Pântea, administratorul Livezii TeTa și președinte al TSD Bistrița sau inginerul Edward Buia.

„Vreau să vă spun că vin în fața dumneavoastră cu o echipă nouă, iar împreună ne dorim să schimbăm fața orașului”, a declarat Gabriel Lazany, la depunerea candidaturii sale, citat de bistriteanul.ro.

Exit mobile version