In vizor

Direcția Apele Române pregătește o zonă de promenadă pe malul Bistriței. Lazany vrea parteneriat cu Primăria în amenajarea malurilor

Potrivit candidatului PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany Direcția Apele Române pregătește o zonă de promenadă pe malurile râului Bistrița, care s-ar întinde pe 5 km.  Acesta propune un parteneriat cu Primăria Bistrița, pentru un proiect integrat de amenajare a malurilor râului, ignorate până acum de autorități.

Prezent la Bistrițeanul Live, Gabriel Lazany candidatul PSD la Primăria Bistrița a precizat că Direcția Apele Române pregătește un proiect de amenajare a malurilor râului Bistrița. Acesta propune un parteneriat cu Primăria Bistrița, pentru un proiect integrat.

„Am discutat cu cei de la Apele Române. Cei de la Apele Române fac un proiect care va presupune amenajarea râului Bistrița, pe toată lungimea municipiului. Împreună, în parteneriat cu Apele Române, cu municipiul Bistrița pot face acest proiect integrat”, a spus Gabriel Lazany.

Acesta a mai precizat faptul că zona de promenadă s-ar întinde de la lacul MHC până la Podul Berăriei, adică pe 5 km.

„Gândiți-vă la o zonă de promenadă, de la lac până la Podul Berăriei, 5 km pe o parte și 5 km pe alta, 10 km de promenadă, câtă viață și dezvoltare poate căpăta zona respectivă”, a adaugat Gabriel Lazany.

 

 

Exit mobile version