Din oras

Cel mai tampit primar din istoria Bistritei, Ioan Turc, îl ironizează pe prefectul Teofil Cioarbă

Primarul Bistriței, Ioan Turc, l-a ironizat pe prefectul Teofil Cioarbă, după ce acesta din urmă l-a concediat pe consilierul subprefectului Ioan Zăgrean, Robert Linul. Tânărul penelist a făcut o postare la adresa PSD, fiind demis de prefect.

“Domnul Zăgrean avea nevoie de un ajutor, de un consilier, pentru că are foarte multe atribuții. Faptul că Robert Linul a preluat de pe paginile oficiale ale PSD niște fotografii în care lideri ai PSD erau la un concurs de shoturi, fum, cu tineretul PSD e o realitate. Adică ei au pust materialul la dispoziție, nu i-a spionat nimeni, nu a făcut nimeni muncă de detectiv. Robert doar a sesizat acest lucru și l-a făcut public, i s-a părut că nu e normal. Acum, eu sunt convins că domnul prefect nu are autonomie, e și el omul cuiva acolo. El a executat o solicitare pe care i-a trasat-o domnul Moldovan. Dacă domnul Moldovan a găsit de cuviință să se ia de Robert Linul pentru că a preluat niște poze de pe paginile PSD și le-a interpretat, așa cum a considerat de cuviință, eu, sincer să fiu, sunt oarecum intrigat”, a declarat Ioan Turc.

“Domnul prefect, ca instrument, nu îl judec aspru, pentru că singura lui menire… știți, lanțul de la bicicletă. A primit un ordin și l-a pus în aplicare. Domnul prefect ar trebui să fie atent la propria lui situație, că are la ce să fie atent domnul prefect, nu la un tânăr domn care…mă rog, a făcut doar lucruri bune acolo. Robert e un om cu un caracter bine conturat, un tânăr pe care îl apreciez și despre care se va mai auzi”, a declarat Turc.