Politica

Radu Moldovan vrea o fuziune între Pro România şi PSD, desi are probleme mai serioase de rezolvat la el in ograda

În cadrul unei conferințe de presă susținută ieri, la Bistrița, matusalemica Corina Crețu a declarat că își doreşte un nou mandat la Bruxelles, dar și o alianţă între Pro România şi PSD. Ce părere are Radu Moldovan, liderul PSD BN:

Europarlamentarul Corina Crețu a efectuat, luni, o vizită în județul nostru, ocazie cu care a anunțat faptul că își doreşte un nou mandat la Bruxelles. Normal, ca sa mai incaseze niste zeci de mii de euro pe luna:

Eu, personal, consider că nu pot ajuta mai bine România din altă parte, decât de la Bruxelles. Sunt deja de 16 ani acolo. Cei care cunosc realitatea din instituţiile europene ştiu foarte bine că este foarte greu să câştigi, să deschizi uşi, să te cunoască lumea şi să îți impui punctele de vedere. (…)

Sunt nu numai dispusă, sunt dornică să ajut în continuare România, pentru că va veni o etapă foarte grea pentru ţară şi cred că este nevoie de tineret foarte mult, dar şi de oameni cu experienţă. (…) Da, îmi doresc să candidez şi sper într-o alianţă Pro România – PSD, dar aceste lucruri nu le putem decide noi astăzi„, a declarat Corina Crețu.

Radu Moldovan, președintele CJ BN, a precizat că susține o astfel de colaborare.

 

Dacă mă întrebaţi pe mine, eu aş merge mai departe, chiar la un proiect comun, la o fuziune între Pro România şi PSD. Sunt foarte mulţi colegi de-ai noştri alături de care am lucrat. Eu am păstrat relaţiile şi mi-am asumat şi în perioadele în care relaţia lui Victor Ponta cu PSD nu a fost cea mai bună, a lui Mihai Tudose, a lui Marian Neacşu„, a mai completat acesta.

 

Desi ii fuge filiala de sub fund, cu primari care negociaza deja cu AUR, cu primarul din Beclean in prag de plecare, cu Bogdan Ivan facut de rusine recent, Radu Moldovan are pareri despre viitorul national al partidului, desi nu l-a intrebat nimeni din Bucuresti.