Din oras

Ce reacție a avut un bărbat căruia jandarmii i-au restituit portofelul cu acte și bani

Un bistrițean și-a pierdut portofelul, în care avea acte și bani. Din fericire pentru el, portofelul i-a fost găsit în scurt timp, de către jandarmi, potrivit infobistrita.ro

– Nu pot să cred! Mi-ați găsit portofelul? Cu acte și cu bani…cu tot? Nu cred! Tocmai am fost la poliție și am anunțat că mi le-am pierdut. Chiar voi le-ați găsit? Nu credeam că imi voi mai putea recupera nici actele, darămite banii. Mulțumesc frumos! Sunt profund recunoscător pentru gestul vostru!” – aceasta a fost reacția unui bărbat din municipiul Bistrița în momentul în care jandarmii i-au bătut la ușă pentru a-i înapoia portmoneul pierdut în cursul zilei de luni.

Aflați într-o acțiune de patrulare, luni după-amiaza, jandarmii bistrițeni au găsit pe una dintre străzile din municipiul Bistrița un portmoneu cu acte, mai multe carduri și o sumă de bani. Având în vedere faptul că în interior se afla și cartea de identitate, jandarmii au mers la adresa respectivă pentru a-i înapoia bărbatului portmoneul.

Când a verificat portmoneul, bărbatul a fost uimit de faptul că acesta avea absolut toate actele, cardurile de la diferite bănci, inclusiv cardul eliberat de Casa de Asigurări de Sănătate și le-a împărtășit jandarmilor că a fost plecat inclusiv la Poliție să declare pierderea.

Impresionat de gestul jandarmilor bărbatul le-a mulțumit și a recunoscut că nu mai spera să-l recupereze.