Din oras

Autocarele TRANSMIXT blochează traficul în Autogara Bistrița. Preiau zeci de elevi, direct din stradă

Îmbarcarea elevilor care circulă cu autobuzele Transmixt în Bistrița-Năsăud se face ca în țările din lumea a treia. Din motive cel puțin ciudate, dacă nu cumva economice, autocarele nu intră în parcarea auogării și elevii se înghesuie pe trotuare, pentru îmbarcare, potrivit infobistrita.ro

Compania Transmixt, care efectuează transportul public în municipiul Bistrița, deține licență și pentru transportul în județul Bistrița-Năsăud. Zeci de elevi urcă în autocarele Transmixt, din autogara Bistrița iar scenele surprinse de noi arată un haos în traficul din zona autogării.

În loc să staționeze în parcarea special amenajată din Autogara Bistrița, autocarele au oprit, în șir indian, pe stradă, blocând atât traficul mașinilor, cât și intrarea în autogară. Nervoși, unii șoferi au început să claxoneze.

Noi ne întrebăm și, cu această ocazie, îi întrebăm pe șoferii, dar, mai ales, pe șefii companiei TRANSMIXT, de ce nu intră autocarele lor în autogară, cum e normal și civilizat? Nu au acces? Nu au bani să plătească accesul?