In vizor

A folosit telefonul unei alte persoane ca să bage bani în jocuri de noroc

Un bărbat de 26 de ani din Feldru, bănuit de comiterea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în urma reţinerii efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

În cadrul probatoriului administrat de către poliţişti a reieşit faptul că în data de 14 octombrie a.c., tânărul de 26 de ani ar fi accesat în mod ilegal un telefon mobil aparţinând unei femei, apoi prin intermediul unei aplicaţii de online banking ar fi efectuat 26 de tranzacţii frauduloase către o platformă de jocuri de noroc online, cauzând un prejudiciu total în valoare de 1866 lei.

Faţă de tânăr, la data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, fiind ulterior prezentat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.