Eveniment

Un tânăr din Bistrița, bătut cu pumnii și picioarele în plină stradă

Un tânăr căzut la pământ este lovit cu pumnii și picioarele de doi indivizi, în plină stradă. Scenele s-au petrecut weekendul acesta, lângă un club din Bistrița. Se pare că în conflict au fost implicați 5 tineri, trei din Livezile și doi din Monor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Un tânăr căzut la pământ este lovit cu sete de doi indivizi cu pumnii și picioarele. Scenele s-au petrecut ieri noapte, lângă un club de pe Constantin Roman Vivu, mai exact la intersecția străzilor C.R. Vivu și Barbu Lăutaru.

Acestea au fost filmate, iar reporterii Bistrițeanul.ro au intrat în posesia filmulețelor. Un alt filmuleț îi arată pe doi indivizi, implicați și ei în scandal, cu bâte în mâini.

Potrivit polițiștilor, care au intervenit la fața locului, în scandal au fost implicați 5 tineri, trei din Livezile și doi din Monor. Cei doi din Monor ar fi fost loviți de cei din Livezile. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

„La fața locului, polițiștii au identificat cinci persoane implicate, iar din primele date, trei tineri, cu vârste cuprinse între 20-23 de ani din Livezile, ar fi agresat doi bărbați de 33 și 34 de ani, din Monor. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, precizează pentru Bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.