Din oras

4 bărbați au fost reținuți după ce s-au bătut pe o stradă din Bistrița

La data de 23 aprilie a.c., în urma intervenției și aplanării unui scandal, produs în proximitatea căii ferate, pe o stradă din Bistrița, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a patru bărbați implicați, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, toți din Bistrița.

În prezent, cei patru se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

În fapt, în după-masa de ieri, 23 aprilie, un bistrițean de 47 de ani a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, faptul că pe o stradă din Bistrița are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 30 de ani l-ar fi agresat pe un altul de 31 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Bistrița. Ulterior, au intervenit și alte persoane, printre care și ceilalți doi bărbați de 29 și 34 de ani, cei patru agresându-se reciproc. În urma agresiunii, bărbatul de 30 de ani a fost rănit, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în acest caz.