Eveniment

Un tânăr fără permis a furat două mașini și le-a bușit

Un tânăr de 21 de ani, din Budești, fără permis de conducere, a furat o mașină cu care a intrat într-un cap de pod. A abandonat-o și a furat alt autoturism, pe care l-a avariat, acesta fiind depistat ulterior de polițiști pe o stradă din Cluj-Napoca. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit bistriteanul.ro.

Ieri, în urma cercetărilor și probelor administrate în două cauze de furt sesizate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 21 de ani, din Budești, bănuit de comiterea faptelor.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 3/4 decembrie a.c., tânărul ar fi sustras un autoturism, parcat în apropierea unui imobil din Țagu, pe care l-ar fi condus pe raza localității, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior abandonând autovehiculul.

În aceeași noapte, tânărul s-ar fi deplasat în localitatea Țăgșoru, unde ar fi sustras alt autoturism, parcat pe raza localității, pe care l-ar fi condus și avariat, fiind depistat ulterior de polițiști pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca„, potrivit IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În prezent, tânărul bănuit de comiterea faptelor se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 6 decembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea arestării preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis, de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele„, a mai precizat sursa citată.