In vizor

Un șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a jenat un alt conducător auto într-un sens giratoriu din Bistrița

Un șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a forțat intrarea într-un sens giratoriu și a jenat un alt conducător auto. Scena a fost observată de un echipaj al Poliției Locale, care, la o verificare mai atentă au constatat că șoferul nu respecta limita de greutate maxim autorizată și nu avea permis corespunzător de conducere.

O intrare forțată în sensul giratoriu de pe 1 Decembrie l-a costat scump în această dimineață pe un șofer. Acesta a jenat un alt autoturism în sensul giratoriu, iar scena a fost surprinsă de un echipaj al Poliției Locale a municipiului Bistrița, care l-a luat la puricat pe șofer.

Acesta nu doar că nu respecta limita de greutate maxim autorizată pe raza municipiului Bistrița, ci nnu avea nici permis auto pentru categoria/subcategoria din care face parte ansamblul de vehicule.

„A fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier al IPJ BN în vederea continuării cercetărilor, fapta fiind prevăzută la art 335 Noul Cod Penal „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează Poliția Locală, potrivit bistriteanul.ro.