Eveniment

O femeie a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în această după-masă în localitatea Chețiu, la un incendiu izbucnit la o casă. Din nefericire, în interiorul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al unei femei.

Imediat ce s-a putut asigura accesul în interiorul locuinței, pompierii au identificat, din nefericire, trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 62 de ani”, potrivit ISU BN.

Pentru stingerea incendiului pompierii militari de la Stația Beclean au acționat cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță de prim ajutor SMURD.

După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat, manifestându-se pe o suprafață totală de aproximativ 70 mp, afectând casa în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind: jar sau scânteie de la o sobă fără acumulare de căldură”, conform ISU BN, informează bistriteanul.ro.

În urma primelor verificări efectuate, în incendiu ar fi fost surprinsă o femeie de 62 de ani, din Bozieș. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, aceasta a decedat.

În cauză va fi dispusă necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează IPJ BN.