In vizor

Un bărbat din Mureșenii Bârgăului lovește cu o bâtă cățelul vecinilor pentru că nu l-a lăsat să doarmă

Un bărbat din Mureșenii Bârgăului a vrut să îi dea o lecție unui cățel de talie mică din vecini, care nu l-ar fi lăsat să doarmă. În miez de noapte, acesta a luat o bâtă și a lovit câinele. Isprava a fost surprinsă de camerele de supraveghere și a ajuns și în atenția polițiștilor.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, în localitatea Mureșenii Bârgăului. În miez de noapte, un bărbat din localitate a luat o bâtă și s-a deplasat în curtea vecinului său, unde i-a lovit acestuia câinele.

Este vorba despre un cățel de talie mică. Acesta s-a ales cu o lăbuță ruptă în urma loviturii, potrivit proprietarului. Nu este prima dată când bărbatul își amenință vecinul că îi va otrăvi câinele și omorî cocoșul pentru că nu l-ar lăsa să se odihnească noaptea și dimineața.

„Mi-a trimis mesaj înainte cu două zile, să mut câinele și găinile că nu poate să doarmă, că îl deranjează. După doua zile, sâmbătă noaptea, pe la 12:30, o venit și l-o lovit. Am copii minori, de 12 si 4 ani, erau cu soția în casă, s-au temut să iasă afară”, a declarat proprietarul câinelui, pentru Bistrițeanul.ro.

Despre isprava bărbatului au aflat și polițiștii, care s-au prezentat la fața locului duminică dimineață. Între timp, cățelul a ajuns la veterinar, iar proprietarul său speră ca acesta să supraviețuiască și să nu rămână cu urmări.

„La data de 7 aprilie a.c., o femeie de 31 de ani din Mureșenii Bârgăului a sesizat faptul că, în noaptea de 6/7 aprilie a.c., vecinul ei a pătruns în curtea imobilului său și i-a lovit câinele care era legat. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor care efectuează verificări cu privire la cele sesizate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.