Eveniment

Un bărbat din Feldru a fost reținut după ce și-a hărțuit mai multe luni fosta concubină

Un bărbat de 44 de ani, din Feldru, a fost reținut pentru 24 de ore după ce, timp de aproape jumătate de an, și-a amenințat și hărțuit fosta concubină. Ieri, acesta a și îmbrâncit-o pe femeie, în apropierea locuinței sale.

Ieri, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani, din Feldru.

Totodată, împotriva lui, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și hărțuire.

Din investigațiile polițiștilor a reieșit faptul că, în aceeași dimineață, bărbatul, fost concubin al unei femei de 53 de ani din Bistrița, ar fi îmbrâncit-o pe aceasta în apropierea locuinței ei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Totodată, în perioada iulie 2023 – ianuarie 2024, bărbatul a amenințat-o pe femeie în repetate rânduri și s-a prezentat la locuința acesteia, insistând să se întâlnească.

În prezent, bărbatul se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate”, a mai precizat sursa citată.