Din oras

Un adolescent a fost bătut în plină stradă

Un adolescent de 15 ani a fost luat de bătaie de alți doi minori de 15 și 16 ani. Totul s-a produs în plină stradă, în apropierea unui hipermarket de pe Calea Moldovei. Un echipaj al Jandarmeriei a intervenit și i-a potolit pe cei doi minori și  a chemat o ambulanță pentru adolescentul bătut.

Incidentul s-a produs astăzi, în plină stradă, pe Calea Moldovei, în apropierea unui hipermarket. Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean, doi minori de 15 și 16 ani au luat la bătaie un adolescent de 15 ani.

Cei doi au fost potoliți de un echipaj al Jandarmeriei, care a și solicitat o ambulanță pentru a-i acordat îngrijiri medicale adolescentului bătut.

„Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tânăr de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv în plină stradă, în zona unui hipermarket de pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bistrița. Un echipaj de Jandarmerie care se afla într-o acțiune de patrulare în zona respectivă a intervenit imediat pentru oprirea acestora.  Având în vedere multiplele lovituri ale celor doi, jandarmii au solicitat la fața locului o ambulanță, iar tânărul în cauză a fost transportat la spital”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean, potrivit bistriteanul.ro.

Cei doi agresori s-au ales cu un dosar penal pentru loviri și alte violență, dar și cu câteo amendă de 500 de lei pentru provocarea scandalului.

Adolescentul agresat a ajuns la spital, cu răni în zona urechii și a capului. Ulterior, acesta a fost externat, continuându-și tratamentul la domiciliu.

„La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus ieri, în jurul orei 17.00, un tânăr în vârstă de 16 ani, victimă a unei agresiuni fizice, prezentând o plagă la pavilionul auricular drept și traumatism craniocerebral minor. A fost consultat pluridisciplinar și a beneficiat de investigații imagistice, ulterior fiind externat cu recomandări medicale la domiciliu”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.