Eveniment

Trei copii au ajuns la spital, după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau

Pompierii militari au intervenit în această dimineață în Mureșenii Bârgăului, unde un copac a căzut peste un autoturism. La locul accidentului au fost găsite șapte persoane, doi adulți și cinci copii. Trei copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, au fost transportați la spital.

Un copac a căzut în această dimineață peste o mașină în care se aflau șapte persoane, în Mureșenii Bârgăului.

La locul accidentului au fost găsite șapte persoane (doi adulți și cinci copii).

La spital vor fi transportați trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și patru ani. Doi dintre ei acuză dureri la nivelul feței și unul dureri lombare. Copiii vor fi însoțiți la spital de mama lor în calitate de însoțitor, aceasta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi și tatăl nu au nevoie de îngrijiri medicale„, potrivit ISU BN.

În această dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pe Drumul Național 17, în Mureșenii Bârgăului, la un eveniment rutier.

La locul accidentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița, condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău, a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile.

Pentru investigații medicale, trei dintre pasageri cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani au fost transportați la spital„, conform IPJ BN, informează bistriteanul.ro.