Politica

PSD mizează pe o femeie la Primăria Năsăud

O femeie candidează din partea PSD la Primăria Năsăud. Este vorba despre profesoara Ionela Bidică. Aceasta conduce organizația PSD Năsăud încă din anul 2021.

PSD a stabilit candidatul pentru Primăria Năsăud, la alegerile locale din iunie. Este vorba despre profesoara Ionela Bidică. Aceasta și conduce organizația locală încă din 2021.

„Un nou suflu pentru orașul Năsăud! Ionela Bidică este candidat din partea PSD la funcția de primar, pentru acest frumos oraș și are toate calitățile necesare să devină un bun administrator al Năsăudului”, a precizat liderul PSD BN, Radu Moldovan, potrivit bistriteanul.ro.

Acesta a făcut cunoscut faptul că cel mai probabil PSD va miza pe o femeie la Năsăud încă de la ultima întâlnire cu presa. Radu Moldovan a precizat atunci că nu se simte confortabil cu faptul că Bistrița-Năsăud este singurul județ din țară care nu are nicio femeie primar.

Ionela Bidică se va „lupta” cu liberalul Dorin Vlașin, care se află la primul mandat și candidează pentru încă unul. La alegerile din 2020, Vlașin a fost votat de 56,3% dintre năsăudenii cu drept de vot care s-au prezentat la urne.