Politica

Primarul Paul Ştir, nemulțumit de faptul că subprefectul Décsei Atilla transmite mesaje doar în limba maghiară, pe Facebook

Subprefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Décsei Atilla, transmite mesajele, pe pagina sa de Facebook, doar în limba maghiară. Situaţie cel puţin ciudată, având în vedere faptul că acesta reprezintă statul român şi Guvernul României, prin poziţia sa în cadrul Instituţiei Prefectului, potrivit infobistrita.ro.

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, şi-a manifestat public nemulţumirea faţă de faptul că subprefectul Decsei Attila nu transmite mesaje şi în limba oficială a ţării.

“Cu tot respectul pentru comunitatea maghiară, dar consider că domnul subprefect putea face postarea şi în limba română. Nu mă deranjează că a scris în limba maghiară, dar mă revoltă că, în paralel, nu apare şi textul în limba română, cu atât mai mult cu cât domnul subprefect ocupă această poziţie importantă de demnitate publică într-o instituţie a statului român”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, într-un comentariu, pe pagina de Facebook a subprefectului.

Exit mobile version