In vizor

POVESTEA de viaţă a Iulianei, bistriţeanca participantă la emisiunea “Mireasa”

O tânără de pe Valea Bârgăului participă la emisiunea Mireasa, de la Antena 1, potrivit infobistrita.ro.

Iuliana are 26 de ani, s-a născut în județul Bistrița Năsăud. A avut o copilărie fericită alături de animăluțe. Visează să găsească pe cineva cu care să se logodească în casa Mireasa. Vrea un iubit cald, iubitor, care să o ia de mână și să fie gata să înfrunte totul împreună.

Are mai multe tatuaje, unele dintre ele comune cu fostul logodnic. Dorește să le îndepărteze pe acestea. A avut două relații serioase, ambele de doi ani.

Cu primul iubit s-a logodit. Locuiau împreună, însă s-au despărțit din cauza infidelității. Celălalt iubit a învățat-o să aibă încredere din nou. Au plecat în Austria, unde a fost asistentă. S-au despărțit pentru că el nu a mai vrut să se întoarcă în România.

Își dorește un bărbat înalt, cu care să aibă chimie din prima, să fie un bărbat calm și respectuos. Nu contează religia, dacă are copii sau a fost căsătorit.

Nouă fete şi nouă băieţi participă în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.