In vizor

Poliția Locală Sângeorz-Băi dă sfaturi proprietarilor de Jeep-uri cum să transporte fânul

Poliția Locală a orașului Sîngeorz-Băi vine cu sfaturi pentru proprietarii de Jeep-uri care transportă fân cu remorcile atașate. „Greblați, asigurați bine încărcătura și circulați cu viteză mică”, se numără printre recomandările polițiștilor locali din orașul-stațiune.

Polițiștii locali din orașul Sîngeorz-Băi vin cu recomandări pentru șoferii care se folosesc de mașinile de teren pentru a transporta fân pe străzile din stațiune.

Printre recomandările polițiștilor locale se numără: greblarea fânului, asigurarea încărcăturii și circularea cu viteză redusă.

„În atenția celor care transportă fânul cu Jeep-uri!!! Greblați, asigurați bine încărcătura dar, mai ales, circulați cu viteză mică pentru a nu împrăștia fânul pe șosele”, recomandă Poliția Locală Sîngeorz-Băi, potrivit bistriteanul.ro.

Agenții le atrag atenția și celorlalți locuitori ai stațiunii asupra faptului că curățenia de primăvară este obligatorie, iar persoanele fizice și juridice trebuie să mențină curățenia trotuarelor, a părții carosabile și a locurilor de parcare folosite.