Din oras

Pe str. Năsăudului au început lucrările la viitoarea parcare etajată

Pe strada Năsăudului din Bistrița, în zona fostului punct termic, au început lucrările pentru construirea unei parcări etajate cu 163 de locuri.

”În vederea edificării unei noi parcări etajate, au început lucrările în zona fostului punct termic 7 de pe strada Năsăudului / Aleea Heniu, care va fi demolat după relocarea rețelelor electrice”, a menționat primarul Ioan Turc pe Facebook, potrivit timponline.ro.

Reamintim că Primăria Bistrița va construi o parcare etajată cu 163 locuri, cu regim de înălțime P+1, fiind prevăzute și amenajarea întregii suprafețe a terenului cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat, mobilier urban, spațiu de joacă, stație de încărcare rapidă pentru vehicule electrice, cu acces de pe str. Năsăudului și Aleea Heniu.

În prezent se mai lucrează pentru construirea unor parcări etajate (demisol plus parter) pe str. Ion Minulescu (zona C.R. Vivu) și Aleea Pandurilor (zona Vasile Lupu).

Municipalitatea vrea să realizeze parcări etajate și pe str. Crinilor, Bistricioarei, Carpați, în Independenței Nord și Aleea Clopoțeilor.

Exit mobile version