Din oras

O șoferiță băută a făcut accident pe o stradă din Bistrița

O femeie de 31 de ani din Lunca Ilvei care, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa.

La data de 30 ianuarie a.c., în urma intervenției la un accident rutier fără victime, polițiștii Biroului Rutier Bistrița s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, potrivit infobistrita.ro.

Vizată de comiterea faptei este o femeie de 31 de ani din Lunca Ilvei care, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers și care era condus de un tânăr de 26 de ani din Bistrița. Din impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de un tânăr de 26 de ani din Salva.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul în cazul femeii a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe în vederea determinării alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal, întocmit pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, femeia a fost sancționată contravențional pentru abaterile de natură contravenționale constatate de polițiști.