Eveniment

O mașină a unei fabrici de pâine din Beclean distrusă într-un accident cu un tir în Livezile. Circulația a fost restricționată zeci de minute pe DN 17

Un bărbat a fost rănit astăzi într-un accident auto în Livezile pe DN 17 în care o autospecială de pâine  s-a ciocnit cu un tir. Circulația a fost blocată aproape o oră în zonă, a anunțat Centrul Info trafic. Traficul a fost reluat în zonă în jurul orei 11,00.

În urma accidentului care s-a produs în jurul orei 10,00 dimineața o autospecială de aprovizionare cu pâine, aparținând unui producător din Beclean a fost grav avariată, după ce a intrat în coliziune cu un tir, pe cand încerca sa vireze pe un drum secundar. Rănitul care a rămas blocat în autospecială a avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extras. 

”La locul accidentului pompierii au găsit doua victime, conștiente.  Una dintre victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost blocat in autoturism. În cel mai scurt timp a fost extras și predat echipajului medical de la fața locului care îl va transporta la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale” a anunțat ISU BN.
Un al doilea ocupant al autoturismului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital, a precizat sursa citată, potrivit bistritaexpress.ro.