Eveniment

O femeie din Bistrița s-a urcat drogată la volan și a produs un accident

În după-masa de 2 decembrie a.c., o femeie de 36 de ani din Budacu de Sus a sesizat faptul că a fost implicată într-un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate, accidentul a avut loc la data de 1 decembrie a.c., pe Drumul Comunal 7C, în localitatea Budacu de Sus, iar autoturismul condus de femeie a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Imediat după producerea accidentului, aceasta a părăsit locul accidentului.

“La data de 2 decembrie a.c., femeia a fost testată cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.