In vizor

Muncă de echipă, ca între colegi, la PNL: pavajul din Bistrița, montat de firma familiei primarului din Spermezeu

Când faci parte din același partid e și normal să ajuți! La asta s-o fi gândit și primarul Ioan Turc când a apelat tocmai la colegul liberal Sorin Hognogi, primar de Spermezeu de patru mandate, pentru a pava orașul…

Inspectând pavajul de pe Bulevardul Independenței și dând indicații muncitorilor, așa a fost surprins astăzi primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi (PNL). Ce treabă are liberalul să verifice pavajul la doi pași de zona zero a Bistriței și să mai dea și indicații muncitorilor din zonă, v-ați întreba.

Firma familiei primarului Sorin Hognogi (PNL) se ocupă, alături de o altă firmă din comuna pe care o păstorește – CCM Construct – de pavarea trotuarelor din Bistrița. Spermezana Trans SRL nu este pe numele liberalului, ci pe cel al tatălui său, potrivit bistriteanul.ro

Culmea este faptul că Sorin Hognogi a fost unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Ioan Turc (PNL), care este și liderul partidului din care face parte primarul din Spermezeu.

„Cu Ioan Turc nu am comunicare deloc! Nu răspunde la telefon”, spunea Sorin Hognogi, într-o emisiune, la Bistrițeanul TV, prin 2021.

Se pare că relațiile cu liderul de partid au devenit mai bune între timp….

“M-au contactat cei de la MIS GRUP, nu lucrez pentru Primaria Bistrița. Este firma tatălui meu, dar, da, eu mă ocup de organizare, ajut cât pot. I-am ajutat la accesul către imobile pe Independenței. Suntem mai multe firme, mai este o firmă din Dumbrăvița, CCM-ul care are vreo 50 de oameni și o altă firmă din comuna Căian, VIC Pavaje, care au și ei vreo 50 de oameni, toți lucrează pentru MIS Grup în Bistrița. Deci nicio legătură cu Primăria Bistrița” – a declarat pentru Bistrițeanul.ro primarul din Spermezeu – Sorin Hognogi.