Din oras

Ioan Turc, atac direct la Aquabis și la Radu Moldovan: “Este cel puțin supărător faptul că Aquabis nu le oferă respectul cuvenit bistrițenilor”

Noul asfalt de pe bulevardul Decebal a fost spart, astăzi, în urma unei avarii la rețeaua de apă a Aquabis. Primarul Ioan Turc a reacționat virulent, enervat fiind de faptul că, Aquabis-ul a spart noul asfalt turnat pe Bulevardul Decebal: “Este cel puțin supărător faptul că Aquabis nu le oferă respectul cuvenit bistrițenilor, în condițiile în care are printre cele mai mari tarife din România pentru serviciile prestate”.

IOAN TURC, PRIMAR: “Încă de la preluarea mandatului, am solicitat Aquabis, în calitate de proprietar al rețelelor de apă și canalizare, societate controlată de Consiliul Județean și care beneficiază de un grant european pentru reabilitarea întregii rețele, ca acest proiect să fie operaționalizat pe raza municipiului Bistrița înainte de începerea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere. În pofida nenumăratelor discuții și întâlniri pe care le-am avut cu reprezentanții Aquabis, ai ADI Apă-canal, și cu președintele CJ, Radu Moldovan, acest lucru nu s-a întâmplat. Este cel puțin supărător faptul că Aquabis nu le oferă respectul cuvenit bistrițenilor, în condițiile în care are printre cele mai mari tarife din România pentru serviciile prestate”.

Reamintesc că modernizarea infrastructurii rutiere din Bistrița a fost și rămâne o prioritate pentru administrația Ioan Turc: ”Știm cu toții dezastrul lăsat de administrația PSD pe bulevardele și străzile orașului nostru. A trebuit să facem eforturi uriașe pentru a derula lucrări de anvergură într-un interval de timp rezonabil și care, în ultima vreme, au pus la încercare răbdarea tuturor. Ne străduim să facem lucruri bune pentru oraș, după cele 3 mandate ale administrației PSD, pentru a recupera decalajul mare față de municipiile care au fost corect administrate în acest interval de timp”, a mai precizat Ioan Turc.

”Îi asigur pe bistrițeni că efectele avariei de pe bulevardul Decebal vor fi înlăturate în cel mai scurt timp, pe cheltuiala operatorului Aquabis. Ca primar, rămân la fel de implicat în derularea tuturor proiectelor benefice comunității noastre”, a conchis edilul Bistriței, potrivit infobistrita.ro