Eveniment

Intersecție cu bucluc la Jelna! Două accidente în doar câteva minute

Două accidente au avut loc la câteva minute distanță, în același loc, într-o intersecție din localitatea Jelna. Se pare că în prima fază a avut loc o tamponare fără victime, iar un alt șofer nu a fost atent la accident și a intrat într-una din mașinile oprite.

Accidentele au avut loc astăzi, pe DJ 173, în localitatea Jelna. Se pare că primul accident a fost o tamponare fără victime, doar cu pagube materiale. La scurt timp, un alt șofer care nu a fost atent la faptul că în fața sa era un accident a lovit una din mașinile parcate.

În cazul celui de-al doilea accident, o pasageră a fost rănită și-a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Dumitrița, care se deplasa pe direcția Orheiu Bistriței către municipiu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din Orheiu Bistriței. În urma accidentului, o pasageră din autoturismul condus de către bărbat a fost rănită, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă, citat de bistriteanul.ro.