In vizor

Încă un copil rănit de trenulețul Thomas în parc

Un băiețel de 6 ani, din Bistrița, a ajuns ieri la spital, după ce s-a accidentat în timp ce ar fi încercat să urce în trenulețul Thomas din Parcul Municipal Regele Mihai I și a ajuns sub roțile unui vagon. IPJ Bistrița-Năsăud a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ieri, un copilaș de 6 ani, din Bistrița, a ajuns la spital după ce s-a accidentat în timp ce încerca să urce în trenulețul Thomas din Parcul Municipal Regele Mihai I. În trenuleț se afla și sora lui. Se pare că băiețelul ar fi căzut între vagoane, iar un vagon ar fi trecut peste el.

Mama a sunat imediat la 112 după ajutor, iar mai apoi și-a luat băiețelul în brațe și l-a dus la UPU-SMURD Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență. Din fericire, copilul a scăpat „policontuzionat”, cu câteva zgârieturi și vănătăi, fiind externat cu recomandări medicale la domiciliu, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Bistrița – Camelia Strugari, potrivit bistriteanul.ro.

La volanul Trenulețului Thomas se afla o tânără voluntară din cadrul SVSU Bistrița, care și apare în imaginile postate de primarul Ioan Turc, care anunța pornirea curselor cu Trenulețul Thomas.

La data de 1 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit în Parcul Municipal unde a fost semnalată producerea unui eveniment.

Din primele date, un minor în vârstă de 6 ani din Bistrița s-a accidentat în timp ce ar fi încercat să urce în vehiculul de agrement destinat transportului de copii în Parcul Municipal Regele Mihai I. Acesta era condus de o tânără de 25 de ani din Bistrița.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, se arată în comunicatul transmis de IPJ BN.

Culmea, după incident, trenulețul a transportat copiii în continuare, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, la volan trecând alt voluntar SVSU.

În august 2022, trei copii au ajuns la UPU Pediatrie policontuzionați, după ce trenulețul electric Thomas s-a răsturnat în timpul unei curse. Și atunci s-a deschis un dosar penal, cercetându-se incluisv faptul că circula pe drumurile publice fără drept.

 

Exit mobile version