Din oras

În plin sezon de viroze, Centrul de Permanență din Bistrița este închis pentru renovare

Cei care au avut mici probleme de sănătate în weekend sau noaptea când nu găseau disponibili medicii de familie și-au vrut să se adreseze centrului de permanență din Bistrița pentru a nu aglomera UPU, au avut o surpriză! Acesta este închis pentru renovare, informează bistriteanul.ro

Centrul de Permanență din Bistrița a fost închis luna aceasta pentru renovare. Acesta funcționează la parterul unui bloc ANL din Subcetate și are zăvorul pus, se pare, de mai bine de două săptămâni.

În plin sezon de viroze, asta nu a făcut altceva decât să aglomereze Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, care trebuie acum să îi preia și pe cei care pentru mici probleme de sănătate apelau la centrul de permanență.

Mai au centre de permanență, unde medicii de familie oferă consultații gratuite celor cu domiciliul în zona respectivă și Năsăudul, Valea Bârgăului, Teaca și Silivașu de Câmpie. Acestea funcționează după-masa, în weekenduri și de sărbători, atunci când e greu să ajungi la medicul de familie.