Afacerea zilei

GREEN ENERGY FORUM: Primul eveniment din BISTRIȚA dedicat energiei verzi are loc în 21 martie 2024!

Green Energy Forum a bifat primele ediții la Cluj-Napoca și, datorită succesului său, ajunge în 2024 și la Bistrița!

Acesta este un eveniment dedicat domeniului energiei regenerabile și reunește specialiști și lideri de piață din întreaga industrie. Practic, în 21 martie 2024  ajunge la Bistrița  o platformă unică pentru  promovarea soluțiilor sustenabile și a tehnologiilor de vârf  în domeniul energiei verzi.

Provocări în industria energiei verzi: Dezbateri și concluzii utile

Reprezentanți ai instituțiilor publice și private, dar și ai factorilor de decizie în domeniu, vor fi prezenți în martie la Bistrița, la Hotel Metropolis. Vor fi invitati in calitate de speakeri membri din Guvernul României, Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, ANCOM, ANRE.

Principalele teme de discuție includ:

  • implicațiile tranziției către energia verde
  • atingerea țintelor de neutralitate de emisii de carbon în orașe
  • prevederi legale și soluții pentru stimularea pieței serviciilor energetice
  • echilibrare și flexibilitate energetică
  • soluții de digitalizare în energie și securitate cibernetică
  • asigurarea mecanismelor de finanțare pentru investițiile în capacități noi de producere a energiei verzi

De ce să participi la Green Forum Bistrița?

Energia verde este energia viitorului și discuțiile despre aceasta ne privesc pe fiecare în parte. Un mediu sustenabil de viață este esențial într-o lume tehnologizată. Participanții la evenimentul din Bistrița vor avea acces la informații de ultimă oră din domeniu și vor primi oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate ale cărei valori de bază sunt schimbarea și dezvoltarea durabilă.

Mai mult decât atât, cei care iau parte la eveniment vor identifica instrumente și soluții esențiale pentru adaptare și pentru a face​ față cu succes provocărilor actuale în industrie.​ Nu în ultimul rând, instituțiile și organizațiile prezente la forum își vor consolida poziția ca lider în domeniul sustenabilității, sporind încrederea clienților și partenerilor prin manifestarea unei atitudini responsabile.

Ești invitat la un eveniment de amploare, cu impact pozitiv pentru zona Transilvaniei. Specialiștii în domeniu vin în luna martie în Bistrița pentru a discuta teme de actualitate și pentru a implementa soluții pentru un viitor mai curat și mai sustenabil.

Link înscriere Green Energy Forum, 21 martie 2024, Hotel Metropolis, Bistrița: https://greenenergyforum.ro/