In vizor

Firma de consultanță Rosua Hurdea Consult, abonată cu contracte și la Primăria Mărișel

Firma de consultanță a lui Călin Uțu Hurdea, liberal din comuna Dumitra, a prins contracte “pe bandă rulantă” cu primăriile din județul Bistrița-Năsăud.

Una dintre primăriile din județ care are contracte, cu atribuire directă, cu societatea de consultanță respectivă este Primăria Mărișelu, condusă de primarul Călin Horea Petruț. Patru atribuiri directe, pentru consultanță, a primit societatea Rosua Hurdea Consult în anul 2023, potrivit infobistrita.ro

 

Primele două achiziții au fost făcute în data de 16 mai, la ora 10.56 (amândouă), în valoare totală de 45.000 de lei (Servicii de consultanță în Domeniul Achizițiilor Publice și Consultanță privind Managementul Investiției).

 

Alte două contracte, prin cumpărare directă, au fost atribuite de către Primăria Mărișelu câtre firma Rosua Hurdea Consult în data de 24.10.2023. Este vorba de Consultanță în domeniul managementului proiectului,“Modernizare străzi în comuna Mărișelu” în valoare de 40.000 de lei și consultanță privind procedurile de achiziție lucrări“ Modernizare străzi în comuna Mărișelu” – 30.000 de lei.

În total, societatea de consultanță încasează, de la Primăria Mărișelu, suma de 115.000 lei.