In vizor

După doi ani de pauză, repornește producția la fabrica de sârmă din Beclean

Noul proprietar al fabricii de sârmă Dan Steel Group din Beclean, SC Intertranscom Impex SRL din Bacău, vrea să repornească producția, a anunțat primarul Nicolae Moldovan. Cei doi au avut astăzi o întâlnire pentru a discuta modul în care noul proprietar dorește să retransforme fabrica într-unul dintre principalii angajatori din Beclean, informează bistriteanuol.ro.

  

Fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean a fost vândută cu 7,5 milioane de euro, în cadrul unei licitații publice. Noul proprietar este Intertranscom Impex SRL, producător de plasă sudată din Bacău.

Un început de an cu speranțe noi!

Bun venit în orașul nostru noului proprietar al fabricii de sârmă, domnului Ioan Teslaru de la SC Intertranscom Impex SRL – Bacău.

Am avut azi la Primăria Beclean o discuție cu acesta despre modul în care gândește repornirea cu succes a producției de sârmă la fabrica de la Beclean.

Am încredere că expertiza domnului Ioan Teslaru în sectorul metalurgiei va retransforma fabrica din Beclean într-unul dintre principalii angajatori din zona noastră! Mult succes!„, a declarat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.