Eveniment

După ce și-a bătut copilul, beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un gard

Polițiștii au fost chemați, miercuri, să intervină la un scandal ce a avut loc într-o familie din Bistrița
Bârgăului. Un bărbat de 41 de ani, beat și fără permis, s-a deplasat la domiciliul soției sale, lovindu-și unul dintre copii. Apoi a intrat cu mașina într-un gard. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Un bărbat de 41 de ani, din Bistrița Bârgăului, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și violență în familie, informează bistriteanul.ro

În data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați cu privire la existența unui scandal într-o familie din Bistrița Bârgăului. Un bărbat de 41 de ani din localitate s-ar fi deplasat cu un autoturism până la adresa unde locuiește soția acestuia, aici manifestându-se agresiv asupra unuia dintre copiii familiei.

În urma intervenției polițiștilor, bărbatul a fost surprins în flagrant delict în trafic în timp ce conducea autoturismul, la scurt timp acesta intrând în coliziune cu gardul unui imobil„, spun cei de la IPJ BN.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la spital, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că șoferul depistat nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu privire la cele constatate, a fost analizată oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, reprezentantul legal refuzând emiterea acestuia.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a măsurii preventive„, mai spune sursa citată.