Din oras

Doi tineri au furat dintr-un magazin coniac, Prosecco, carne de vită și creveți

Coniac, Prosecco, carne de vită, creveți, fructe…toate aceste produse ar fi putut constitui o cină perfectă de weekend pentru doi tineri din Dej. În schimb, ei s-au ales cu câte un dosar penal, după ce au furat produsele dintr-un hipermarket din Bistrița.

Doi tineri de 27, respectiv 29 de ani, cu domiciliul în localitatea Dej, s-au ales cu dosare penale după ce au furat mai multe produse dintr-un hipermarket din Bistrița.

Un bărbat și o femeie au ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița mai multe produse pe care nu au avut intenția de a le achita în totalitate, trecând de casele de marcat express, după ce au scanat doar o parte dintre acestea.

Cei doi aveau în coșul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare și nealimentare, și s-au îndreptat către zona caselor express unde le-au achitat doar pe o parte dintre acestea”, explică reprezentanții IJJ BN, citați de bistriteanul.ro

Valoarea totală a produselor se ridică la 2.970,86 lei.

„În urma faptelor constatate jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au întocmit actele de sesizare, pentru infracțiunea de furt, conform art. 228 Cod penal.

Documentele au fost înaintate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor”, mai spun aceștia.