Din oras

Doi bistrițeni s-au luat la bătaie în centrul orașului pentru un loc de parcare

Doi bistrițeni s-au luat la bătaie ieri, chiar în apropiere de Pietonalul Liviu Rebreanu, din cauza unui loc de parcare. S-a lăsat cu vizite la spital și dosare penale, informează bistriteanul.ro

Se pare că scandalul dintre cei doi a pornit de la un loc de parcare din spatele scenei, în apropierea Pietonalului Liviu Rebreanu. Unul dintre bărbați l-ar fi blocat cu mașina pe celălalt, iar de aici până la un scandal în plină stradă n-a mai fost decât un pas.

Cei doi bărbați au început să se lovească în zona feței, iar unul dintre ei l-a ținut pe celălalt imobilizat pe trotuar, până la intervenția polițiștilor locali, care i-au dus la sediu, pentru a da explicații.

 

La fața locului a intervenit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, iar în cele din urmă l-a transportat pe unul dintre scandalagii la spital.

 

Celălalt a ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean. Cei doi au fost amendați, iar în acest caz s-a deschis și un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

 

„La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați de 35 și 31 de ani, ambii din Bistrița, pe fondul unor discuții în contradictoriu s-au agresat fizic reciproc. În urma altercației a rezultat și distrugerea unui telefon mobil. În urma celor constatate, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de lovire sau alte violențe și distrugere, urmând totodată să fie stabilită participația penală”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.