Din oras

Dezastrul, în continuare, din Parcul Industrial – chiriașii nu au nici măcar acum iluminat public și pază

Prezent la Bistrițeanul Live, candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany a vorbit despre condițiile pe care le au firmele din municipiu care au ales să se relocheze în Parcul Industrial din Sărata. Se pare că aceștia nu au parte nici măcar acum de iluminat public sau pază, deși Consiliul Local a promis prin februarie că a somat conducerea Parcului Industrial să rezolve aceste probleme.

Candidatul PSD la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany a luat la pas zona industrial, pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă firmele și producătorii din muncipiu. A ajuns și în Parcul Industrial, unde ar lipsi cele mai elementare servicii, precum iluminatul public și paza.

„Li s-a promis pază, iluminat. Iluminatul public a uncționat în prima săptămână după inaugurarea parcului, după care n-au mai avut nici iluminat, nici pază. Li s-a promis un drum de legătură din Viișoara, să aibă acces direct către parcul industrial și să nu mai trebuiască să meargă până în Sărata…”, a explicat Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

Despre problemele din Parcul Industrial s-a vorbit și la o ședință de Consiliul Local din luna februarie, când a ieșit în evidență faptul că din cauza lipsei pazei chiriașii sunt furați frecvent. Tot atunci, Consiliul Local a somat conducerea Parcului Industrial să rezolve aceste probleme…. Se pare, totuși, că chiriașii au parte de aceleași condiții.

Exit mobile version