In vizor

Dezastru pe șosele în mini-vacanța de 1 Mai și Paște: aproape 50 de permise reținute și peste 800 de amenzi aplicate

Polițiștii au reținut aproape 50 de permise în mini-vacanța de 1 mai și Paște, au reținut 37 de certificate de înmatriculare și au dat peste 800 de amenzi, în valoare totală de 265.000 de lei. Au fost constatate 17 infracțiuni la regimul rutier, în flagrant.

În perioada 30 aprilie – 6 mai, polițiștii au dat 820 de amenzi, în valoare totală de 264.000 de lei. Au constatat, în flagrant, 17 infracțiuni la regimul rutier.

În mini-vacanța de 1 mai și Paște 48 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, 20 dintre aceștia după ce au depășit viteza legală. Polițiștii au retras și 37 de certificate de înmatriculare ale autoturismelor, pentru nereguli constatate la acestea, potrivit bistriteanul.ro.

„Echipajele poliției rutiere care au acționat pe raza întregului județ au avut ca principal obiectiv asigurarea desfășurării traficului în condiții optime și de siguranță. S-a asigurat fluidizarea tronsoanelor intens circulate și depistarea acelor conducători auto care pun în pericol siguranța traficului rutier, fie prin nerespectarea regimului legal de viteză, fie prin conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe interzise”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.