In vizor

Deputatul Diana Morar se laudă azi cu patru ambulanțe, de parcă le-ar fi plătit din salariul de parlamentar

Deputatul PNL, Diana Morar, și-a început ziua foarte bine, după cum recunoaște într-o postare pe Facebook. Aceasta se bucură foarte mult că cele patru ambulanțe pe care „le-a achiziționat” au ajuns la SAJ Bistrița.

Doamna parlamentar, ambulanțele au fost achiziționate de la bugetul de stat, nu din salariul dumneavoastră, ca să puteți spune „le-am achiziționat”.

Redăm postarea integrală a doamnei deputat Diana Morar:

Am început ziua de astăzi cu o veste foarte bună: cele patru ambulanțe noi pe care le-am achiziționat pentru SAJ Bistrița-Năsăud, printr-un amendament la bugetul de stat, sunt în slujba comunității.
Colegii de la SAJ mi-au transmis ca au fost încheiate toate procedurile administrative, au fost echipate de STS și sunt pregătite pentru a ieși la intervenții.
Îmi doresc să le folosim cât mai rar și la cazuri cât mai ușoare. Dar mă bucur că SAJ are astfel de autospeciale moderne, care pot ajunge și în zonele cele mai greu accesibile din județ, pentru a fi aproape de oameni.
Este o mare bucurie să pot sprijini salvatorii din județul nostru și cu lucruri concrete și utile, pe lângă susținerea și recunoștința pe care le am pentru ei.
Vă mulțumesc pentru tot ce faceți!