In vizor

Concurs de pescuit sportiv pentru copii la Mărișelu de 1 iunie

Asociația de pescuit sportiv Beclean (APS Beclean) a pregptit o surpriză de Ziua internațională a Copiilor, pe 1 iunie: toți copiii de 5 – 14 ani sunt invitați la un concurs de pescuit sportiv și o porție de socializare în natură, pe malul lacului din Mărișelu.

 propunem să renunțați la gadget-uri și alte accesorii de acest tip pentru câteva ore! Vă provocăm să îmbrățișați acest sport, fie ca o modalitate de a vă recrea și încărca bateriile, fie ca și spirit competițional”, transmit organizatorii, potrivit bistriteanul.ro.

Concursul aflat la ediția a doua va avea loc în data de 1 iunie, de Ziua internațională a Copilului, pe Lacul Mărișelu. Accesul este liber pentru toți copiii. Cei mici trebuie să fie însoțiți de părinți sau de un adult.

Sunt 40 de locuri disponibile, iar ora de adunare pe baltă este 9:00, precizează organizatorii.

Se va servi aici micul dejun, urmând ca organizatorii să le facă micilor pescari o scurtă introducere în pescuitul la crap – sistem C&R (catch & release / prinde și eliberează). Se va prezenta, totodată, echipamentul și regulile de pescuit.

Tragerea la sorți a standurilor se face la ora 10:00, iar concursul va începe la ora 10:30.
Organizatorii preconizează finalul concursului în jurul orei 16:00.

Premierea și masa festivă – la orele 16:30, când se vor înmâna cupe, medalii, diplome și cadouri surpriză din partea sponsorilor.

Copiii vor putea pescui cu maxim două lansete de orice tip și cu orice momeală. Cei care nu au echipament dar doresc să participe vor primi din partea noastră lansete și echipament necesar, în limita posibilităților.
Se punctează toți peștii prinși.

Rugăm participanții care vor avea propriile echipamente să folosească o linie principală de minim 0.23 și să ne contacteze înainte, pentru stabilirea tuturor detaliilor tehnice” , au mai transmis organizatorii.

Contact Asociația de pescuit sportiv Beclean (APS Beclean) – telefon  / Whatsapp

  • Pop Emanuel – 0738.46.78.64
  • Botean Florin – 0740.78.63.83
  • Borodi Ioan – 0757.60.47.97