Din oras

Ce se va face pe str. Tărpiului, între capelă și zona industrială

Porțiunea între capelă și zona industrială de pe str. Tărpiului, foarte deteriorată, a devenit un pericol pentru șoferi, dar și pentru pietoni, gropile fiind atât de mari încât nu mai pot fi ocolite.

Observația i-a aparținut consilierului USR Nicolae Pavelean care i-a solicitat primarului Ioan Turc, în ultima ședință a legislativului local, ca municipalitatea să facă niște reparații.

”Cu privire la strada Tărpiului, așa cum oricine poate să constate, există poziție în buget cu privire la continuarea lucrărilor de investiții. Fosta zonă de pământ a fost reabilitată. Eu apreciez că lucrările sunt de bună calitate, inclusiv iluminat public, trotuare, pistă pentru cicliști. Continuăm înspre Drumul Cetății, dar pentru că strada este foarte deteriorată, vom face câteva lucrări care să facă viața mai bună celor care circulă frecvent. Acest lucru se va întâmpla repede”, a spus primarul Ioan Turc, potrivit timponline.ro.str

Primarul s-a mai referit și la posibilitatea amenajării unei treceri pentru pietoni în zona Clinicii Sanovil de lângă pasarelă, altă problemă ridicată de consilierul Nicolae Pavelean. Edilul a spus că Poliția a dat aviz negativ.

”Există o trecere de pietoni în dreptul depozitului de materiale de construcții, dar apreciez că ar nevoie de o trecere mai înspre pasarelă. Vom avea discuții aplicate pe această temă”, a spus primarul.

De asemenea, Primăria Bistrița va analiza și posibilitatea amenajării unei stații de autobuz vizavi de Policlinică.